Openingstijden: 8:30 - 16:30 van maandag tot en met vrijdag | Tel: +31 853018250

Sluiten
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

De productie van Aiqidi buitenboordmotoren

Meer over de productie van Aiqidi-buitenboordmotoren

Aangezien velen onder u nog niet bekend zijn met Aiqidi-motoren, willen wij u graag meer uitleg geven over de productie van de fabrikant. Wij hopen dat wij u kunnen helpen bij uw beslissing om een buitenboordmotor van Aiqidi te kopen.

 

Een Aidiqi buitenboordmotor is gemaakt met het hoogste precisiewerk.

Als het klaar is, gaat het naar de kwaliteitscontrole en proefdraaien.

De buitenboordmotoren moeten tijdens de productie aan strenge kwaliteitscontroles worden onderworpen. De hoge precisie van de meetapparatuur is een van de redenen waarom de Aiqidi-motoren op zo'n hoge kwaliteit kunnen zijn. Dit komt omdat elke buitenboordmotor een testloop van ten minste 30 uur ondergaat. De motoren die de test niet doorstaan, worden gecontroleerd op hun defecten en de defecten worden gecorrigeerd. Tenslotte wordt de betreffende buitenboordmotor opnieuw getest.

 

Voordat de buitenboordmotor uiteindelijk wordt verpakt en het productiebedrijf verlaat, wordt een laatste kwaliteitscontrole uitgevoerd om te garanderen dat de buitenboordmotor perfect is afgewerkt.

Als u nog vragen heeft over Aiqidi buitenboordmotoren of over ons als dealer, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Onze klantenservice zal u graag helpen.

You must be logged in to post a comment. Klik hier to log in