Openingstijden: 8:30 - 16:30 van maandag tot en met vrijdag | Tel: +31 853018250

Sluiten
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

Buitenboordmotor aan de boot vastmaken - zo werkt het!

Stap 1: Vervoer uw buitenboordmotor (eventueel met externe tank indien mogelijk en noodzakelijk) naar uw boot.

Kleinere buitenboordmotoren kunnen soms zelfs met de hand worden verplaatst als ze niet te zwaar zijn. Grotere motoren moeten eventueel met een transportwagen worden verplaatst, zodat u een te zware last niet alleen hoeft te dragen.

Stap 2: Draai de klemschroeven zo ver mogelijk los, zodat u genoeg ruimte hebt om de buitenboordmotor in de volgende stap aan de spiegel van de boot vast te haken. De schroeven moeten echter nog in de rand zitten.

Stap 3: Hang de buitenboordmotor aan de spiegel van de boot met de propeller van de buitenboordmotor weg van de boot (naar buiten gericht).

Stap 4: Als de buitenboordmotor eenmaal is geplaatst zoals u hem nodig hebt, draait u nu de klemschroeven vast, zodat de buitenboordmotor stevig aan de boot is bevestigd.

Zo makkelijk is het om de buitenboordmotor aan de boot vast te maken. Zorg er vervolgens voor dat er voldoende motorolie, transmissieolie en benzine in uw buitenboordmotor zit voordat u de motor start. Veel plezier met je nieuwe buitenboordmotor!

You must be logged in to post a comment. Klik hier to log in