Openingstijden: 8:30 - 16:30 van maandag tot en met vrijdag | Tel: +31 853018250

Sluiten
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

BLOG

Als u overweegt een tweedehands buitenboordmotor te kopen, denkt u waarschijnlijk in de eerste plaats aan de gunstige aanschafkosten. Maar u moet natuurlijk ook de risico's kennen en afwegen of een tweedehands buitenboordmotor voor u echt zinvol is. Over de aankoop van een gebruikte buitenboordmotor moet goed worden nagedacht. In dit artikel zullen wij u vertellen over de ongeziene risico's en gevaren die zich kunnen voordoen.
Read more
Het is belangrijk dat een buitenboordmotor goed werkt, omdat u niet stil wilt staan op het water of iedere keer weer naar de werkplaats moet om de motor te laten repareren. Om dit te voorkomen is het belangrijk om uw motor goed te onderhouden en dit artikel beschrijft wat u onder kunt doen.
Read more
Lees hier meer over hoe u uw propellor van uw buitenboordmotor kan vervangen.
Read more

Vier eenvoudige stappen om uw buitenboordmotor aan uw boot vast te maken.

Read more
Aangezien velen onder u nog niet bekend zijn met Aiqidi-motoren, willen wij u graag meer uitleg geven over de productie van de fabrikant. Wij hopen dat wij u kunnen helpen bij uw beslissing om een buitenboordmotor van Aiqidi te kopen.
Read more
Bij de keuze van de juiste buitenboordmotor gaat het niet alleen om de technische details, maar ook om de juiste staartlengte. Zo kunt u de schroef ten opzichte van de boot bepalen. We leggen uit hoe gevaarlijk een te korte of te lange staart kan zijn.
Read more

Producten 7 tot 12 van 14 in totaal

Toon per pagina